Η εταιρεία Ν. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ, ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 1992 με σκοπό την πώληση και τεχνική εξυπηρέτηση συστημάτων οργάνωσης γραφείου και ιδιαίτερα την αντιπροσώπευση των προϊόντων Xerox ltd και 3Μ στις περιοχές της Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλοακαρνανίας, Κορινθίας, Αργολίδας, Κεφαλληνίας και Ζακύνθου. Η εταιρεία μας έχει την πλήρη ευθύνη προώθησης των λύσεων Xerox σε όλα τα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα των παραπάνω νομών.

Η Xerox διεθνώς προχώρησε στην δημιουργία δικτύου αντιπροσώπων για την καλύτερη διακίνηση των προϊόντων της. Στο πλαίσιο αυτής της αναδιοργάνωσης εντάσσεται και η εταιρεία μας.

Γενικός διευθυντής της Ν. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ είναι ο Νίκος Αρβανιτόπουλος, πτυχιούχος Μαθηματικός, ο οποίος μέχρι και τον Φεβρουάριο του 1992 ήταν υπεύθυνος πωλήσεων του υποκαταστήματος της Xerox Hellas στην Πάτρα.

Από την 1η Ιανουαρίου 1996 η εταιρεία μας αντιπροσωπεύει και τα συστήματα παρουσιάσεων της 3Μ ltd καθώς και τα συστήματα ασφαλείας βιβλιοθηκών της ίδιας εταιρείας.

Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στην Πάτρα και στην οδό Αγίου Ανδρέου 115, όπου στο ισόγειο λειτουργεί έκθεση μηχανημάτων, το τμήμα πωλήσεων μηχανών γραφείου, το τμήμα πωλήσεων αναλωσίμων καθώς και αποθήκη μικρών μηχανημάτων και αναλωσίμων. Στον 1ο όροφο λειτουργεί το τεχνικό τμήμα και το λογιστήριο.

Η εταιρεία Ν. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ ΟΕ είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001 : 2008 και διαθέτει οργανωμένο και άρτια εκπαιδευμένο εξουσιοδοτημένο service για τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει.